Fluitstudio Krista

Bent u opzoek naar een dwarsfluitdocent voor uw kind? Of wilt u een (door)start maken met fluiten? Dan bent u hier aan het juiste adres! Voor mij is het erg belangrijk dat mijn leerlingen plezier beleven aan het maken van muziek en in het bijzonder in het fluiten. Daarbij is het belangrijk dat de leerling zich blijft ontwikkelen. Ik prikkel de leerling graag op verschillende muzikale vlakken zodat de leerling op een speelse manier kan groeien. Jong, oud, beginner, gevorderd, het is een uitdaging om voor ieder individu een juiste aanpak te vinden. Al vanaf 6 jaar kunnen kinderen fluitles volgen. Er zijn speciale kinderdwarsfluiten, maar beginnen met blokfluitles kan ook. Als volwassene kan je op elke leeftijd (weer) starten met fluitles. Ik geef muziekles op maat: groepsles, individuele les, 1x per week of 1 x per twee weken.

Instrument

Een goed instrument is het halve werk. Het is  belangrijk te starten op een  kwalitatief goede fluit. Het bespelen van een slecht instrument kan demotiverend werken. Laat je daarom goed voorlichten door een fluitreparateur/fluitverkoper. Voor advies kan je bij mij terecht. Naast de reguliere dwarsfluiten bestaan er ook speciale kinderdwarsfluiten met een gebogen kopstuk. Hierdoor is het mogelijk al op jonge leeftijd te starten met dwarsfluit spelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een nieuwe dwarsfluit kopen

Je kunt ervoor kiezen een nieuw instrument aan te schaffen. Belangrijke punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe fluit zijn klank en speelgemak. Ik adviseer je graag.
Een tweedehands instrument aanschaffen kan voordelig zijn. Wees je ervan bewust dat goedkoop, duurkoop kan zijn en dat je vaak geen garantie hebt. De staat van de polsters van de fluit is van groot belang, wil je niet binnen afzienbare tijd dure onderhouds- of reparatiekosten krijgen. Ook daarin kan ik je adviseren.

Een dwarsfluit huren

Als je nog niet  weet of je voor langere tijd fluit wilt spelen is  huurkoop misschien iets voor jou. Je huurt een fluit met mogelijkheid tot koop. De betaalde huurprijs wordt in mindering gebracht op  het aankoopbedrag.
Krista heeft zelf een fluit met een gebogen kopstuk te huur. Het gaat om een nieuw instrument. De huurprijs bedraagt € 45,-- per half jaar.  Eventuele reparatiekosten ten gevolge van onzorgvuldig gebruik, zoals deuken in de fluit, verbuiging van het mechaniek, komen voor rekening van de huurder.

Tarieven en lesvormen

Tarieven en lesvormen

 • Individuele lessen 30 min. €18,-
 • Groepslessen €16,-
 • 4 kennismakingslessen 30 min. € 60,-
 • lessen op afspraak (excl. 21 % BTW 21 jaar en ouder)
  • 5 lessen 30 minuten € 85,50
  • 5 lessen 45 minuten € 128,25
  • 10 lessen 30 minuten € 171,-
  • 10 lessen 45 minuten € 256,50

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Met enige regelmaat worden er in plaats van de reguliere les ensemblelessen gegeven. Gedurende het jaar zijn er één tot twee optredens. 

Leslocatie en lesdag
Op dinsdag worden de lessen gegeven aan de Vlasakker 36 in Heino. De lessen op verzoek kunnen gepland worden op dinsdagavond (1x per twee weken) en op enkele ochtenden.

Adres gegevens

Krista van den Esker-Stoute

Vlasakker 36

8141 JB HEINO

M: 0655161322

T: 0572-853005

 

Dwarsfluitles

Dwarsfluitles

...
Blokfluitles

Blokfluitles

...

Proefles

captcha
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates